Studio

Studio för radioreklam och speakerröster

Mikael Jisander är copywriter med egen studio. Fokus i verksamheten ligger på kreativa ljudproduktioner, att skapa idéer och koncept som sedan kan ljudsättas för att bli säljande budskap. Ungefär som en reklambyrå för ljud. Jag jobbar bland annat med att spela in radioreklam, speakerröster och ljudlägga film och presentationer. 

Uppdrag: skapa kreativa ljudproduktioner

Vad behövs för att skapa bra ljudkommunikation? Det absolut viktigaste i min verksamhet är förmågan att arbeta strategiskt och taktiskt med marknadsföring i relation till ljud. Att förstå uppdragsgivarens behov och lösa utmaningarna med kreativa ljudproduktioner. Spelar det någon roll vilket mikrofonmärke jag använder? Eller om jag har en rörförstärkare som ger det där eftertraktade vintageljudet? Nej, oftast inte. Musikstudion kan behöva exklusiv eller udda utrustning för att skapa ett unikt sound för sina artister. Jag behöver ”bara” bra idéer och lämplig ljudutrustning som kan förverkliga dessa. 

Utrustning

I studion finns bland annat följande utrustning: ljudprogram LOGIC PRO, ljudkort SSL 2+, monitorer KRK V6 + KRK S10.4, mikrofoner SENNHEISER MK4, SENNHEISER MKE600

Jisander Studio

Radioreklam & Speakerröster